De bewoners

Hallo allen!

Sinds 13 december 2008 namen we onze intrek in ons nieuwe huisje in de Wilgenstraat te Wevelgem. Wilg 30 wordt onze nieuwe stek waar we voortaan zullen vertoeven.
Het verhaal startte eigenlijk een flink jaar eerder toen we plots op de website van Hectaar terecht kwamen en zagen dat er een huis te koop werd aangeboden te Wevelgem. Toen er een eerste foto verscheen van de op te richten woning werd meteen duidelijk waar die zou gelegen zijn. Na wat over en weer gemail met de NV Hectaar besloten we enkele dagen na een bezoek aan hun kantoor over te gaan tot de aankoop. Een nieuwe stap in ons verhaal was gezet!

De bouwwerken schoten flink op en eind 2008 was het moment aangebroken: de verhuis! Op 13 december werd de (vracht)wagen volgeladen en kastjesuit elkaar gehaald.  Dankzij de hulp van vele vrienden was het grote werk tegen de middag reeds geklaard en konden we onze nieuwe stek inrichten. Er dient nog heel wat te gebeuren om er een afgewerkt nestje van te maken maar voorlopig zijn wij alvast heel blij!
Wij? Wel, dat zijn de bewoners:

Bert en Joke

Marie

Mats