Mats

Hallo allemaal,

Op zaterdag 17 oktober om 21.27 uur kwam ik hier de grote wereld verkennen. Eigenlijk liet ik niet zo lang op me wachten want mama en papa die waren maar een uurtje in het ziekenhuis of ik liet de veilige buik voor wat het was en trok op verkenning. Eenmaal in de grote wereld werd ik gewikt en gewogen. De weegschaal wees 3490 gram en ik was reeds 50,5 cm lang. Na een wasje en een eerste plasje trok ik met mijn mama en papa naar de kamer. Tijd om op adem te komen… .

Vijf dagen later ben ik in mijn huisje beland. Mijn zus, Marie was dolblij met mijn komst en piepte regelmatig eens over het wiegje.

Intussen vierde ik al  mijn eerste verjaardagsfeestje en blies ik de kaars op ‘professionele’ wijze uit. Ik nam ze immers met mijn handen uit de taart en wou die in mijn mondje uitdoven, maar papa was vingervlug om dit werkje reeds voor mij te doen. Kort na mijn eerste feestje besloot ik om te stappen. Veel plezanter om alles rechtop te beleven. Nu kan ik zelfs  achter mijn zus aanlopen! Je merkt het: ik amuseer me hier rot in wilg30.

Al mijn avonturen zal je ook hier verder kunnen volgen. Kom regelmatig maar eens op bezoek!

Groetjes,
Mats

NB: Bekijk maar eens het fotoboek van Wilg30, dan zal je zien dat het hier een toffe boel is!