Marie

Marie

Hallo allemaal,

Ook al ben ik nog heel klein, toch krijg ik al mijn plaatsje op deze website. Op die manier kunnen opa en oma uit Brugge, tante Saar, nonkel Stijn, oma Tineke,  en alle andere familieleden zien wat ik zoal uitspook.
Op woensdag 21 mei 2008 kwam ik omstreeks 04 uur ‘s morgens ter wereld. Dit was een weekje of twee vroeger dan verwacht maar ik vond het hoog tijd om eens kennis te maken met mijn mama en papa. Ik woog bij de geboorte 3,010 kg en was ongeveer 48cm lang. Nu ben ik al een pak groter en (sinds juni 2009) kan ik reeds stappen! Onlangs kreeg ik te horen dat ik er nog een broertje of zusje bijkrijg. Waw, dan word ik echt grote zus!

Intussen ben ik al ruim 2 jaar en 6 maanden oud: tijd dus om naar school te gaan. Op 10 januari 2011 zet ik mijn eerste schoolstapjes bij juf Joke in de school van papa (VGB Centrum). Ik kijk er al enorm naar uit. Ik kreeg zelfs al een fluojas en een brooddoos onder de kerstboom! Het wordt beslist supertof in de klas. Bovendien zie ik er nog andere vriendjes van bij petoeter.

Dikke zoen,
kleine Marie.


Ja ja, de tijd vliegt voorbij! Marie verliet intussen die basisschool en is een zelfstandige tiener die school loopt in SPWe Wevelgem. Succes Marie in je verdere schoolcarrière. 👊
Af en toe komen er hier wel leuke blogverhalen voorbij want belangrijke levensgebeurtenissen verdienen een plaatsje op Wilg30.