Kluistocht / Enecotour

Vandaag naar de Kluisberg getrokken om nog even te mountainbiken met het oog op de Houffamarathon. Het warme weer (eindelijk nog eens meer dan 25°) en de vermoeidheid zorgden echter voor een fel ingekorte tocht. Bovendien had ik al wat tijd verloren aangezien ik mijn sporttas thuis vergeten was en dus de weg (bijna) dubbel mocht afleggen richting Kluisbos. Na de gekende aanloop en de beklimmingen van de Kluis en de Knokteberg stootte ik in Kwaremont op de doortocht van de Eneco Tour. De profs kwamen juist van op de kasseien en daalden af richting Ronse. Daar wachtte nog een doortocht waardoor ik besloot om na de Kalkhoveberg ook maar richting Kruisstraat te rijden in Ronse. Daar bekeek ik de tweede passage van de renners en vond het daarna welletjes en trok ik maar langs de Hotondberg terug het Kluisbos. Een mini-ritje dus van 30 km en 635 hoogtemeters. Tja, meer zat er niet in vandaag.

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *