Tochtje in de Vlaamse Ardennen

Vandaag nog eens een deftig tochtje kunnen afleggen in de Vlaamse Ardennen. Gestart op de camping om nadien via Orroir en de beklimming van de Kluis af te zakken naar de voet van de Knokteberg. Na de Knokteberg stonden nog de Kwaremont, de Kalkhoveberg, de Paterberg, Kortekeer, Koppenberg, Stationsberg, Taaienberg, Berg Ten Houte en Kanarieberg op het menu. In het muziekbos was mijn batterij volledig plat waardoor ik verkoos om langs de weg terug te keren naar het Kluisbos. Onderweg nog even de Hotond beklimmen om op 300 meter van de wagen nog een wiel in stukken te rijden. Mijn voorwiel kraakte letterlijk en bezorgt me nu nog kopzorgen voor de  rit van komende woensdag in de Ardennen. Met ‘les cimes de Waimes’ staat de eerste Ardennenmarathon op het menu. Dit wordt een lastige brok waar ik vooral als toerist zal rijden. De conditie is immers nog verre van optimaal om eens goed door te vlammen.

Profiel rit 08.05.2010

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *