Groot nieuws!

27-februari-2009-2.jpg

Groot nieuws uit Wilg 30! Kleine Marie zal straks niet meer alleen rondhuppelen in ons huisje. Ze krijgt er een speelkameraadje bij. Broer? Zus? We zien wel! Lowie? Mathilde? Rune of Zoé? Ook dit is nog niet duidelijk en zouden we bovendien nog niet aan jullie neus hangen! Eén ding is zeker: straks wordt het buikje van mama Joke weer lekker dik en mag er weer uitgekeken worden naar een “nieuw Vanhauwaertje”. We houden jullie alvast op de hoogte!

Kleine Marie wordt intussen al heel mobiel. De laatste twee weken wisselde ze haar sluipkwaliteiten in voor het echte kruipwerk. Op handjes en knietjes trekt ze doorheen het huis. Er worden serieuze afstanden afgelegd op een dagje hoor! Bovendien is niks nu nog veilig. Kleine Marie geraakt overal!

Komende dinsdag wordt het echter minder plezant want dan moet Marie’tje eventjes de dagkliniek in. Ze zullen er haar traankanaaltjes doorprikken zodat ze nadien verlost zal zijn van die etterende oogjes. Niks te vroeg trouwens want het dagelijks (meermaals) uitwassen van haar oogjes begint heel wat weerwerk te krijgen. Ze weent en gilt het huis bijeen. Maar voorlopig is er nog geen broer of zus die kan komen helpen… Nog heel even geduld daarvoor… .

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *