Picknick in het Leiebos

img_0087Om de zomervakantie af te sluiten organiseerde de gemeente twee picknickmomenten. Eentje in Bergelen en eentje in het Leiebos. Vandaag trokken we met de koeltas vol met eten en drinken richting Leieboorden om er rond de site van BAT te genieten van een gezellig picknickmomentje. De opkomst leek op het eerste zicht matig maar aangezien velen ook een glimp wilden opvangen van het project onder de Leiebrug was de meute wel verspreid over bos en brug. Er was animatie voorzien voor de kinderen en we konden zelf even meevaren met de elektrische boot op de Leie. Toegegeven: van op het water ziet alles er toch wel wat anders uit.
Toen de wind wat feller begon te blazen en de wolken de zon wegdreven besloten we huiswaarts te keren. Deze vakantieafsluiter was best gezellig en zo zie je maar dat het niet altijd ver van huis hoeft te zijn!

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *