Ketnet zomertour in Roeselare

roeselare-2016-912-van-916Deze namiddag fietsten we richting Roeselare om er even een blik op te vangen van de Ketnet Zomertour. Omdat de afstand naar Roeselare net iets te ver was heen én terug vanuit Wevelgem vertrokken we al fietsend vanaf de forellenvijver in Ledegem. Langsheen de oude tramroute en enkele knooppunten trokken we naar het centrum van Roeselare. Na zo’n 14 km fietsen kwamen we in een mensenzee terecht op de Grote Markt. Blijkbaar zorgde het zomerse weer er voor dat velen deze feestdag wilden doorbrengen in het bijzijn van Ketnet. Na wat rond te lopen tussen de verschillende aanwezige reclamestandjes vonden we uiteindelijk een plekje op het midden van het plein net voor de techniekstand. Van hieruit konden de kinderen toch een glimp opvangen van de kindersterren van Kadanza, de Smurfen, Kaatje én de Ghostrockers! Voor die laatsten waren we natuurlijk afgezakt naar hier. Na het optreden kon je nog op de foto maar de ellenlange rij nodigde allerminst uit om aan te schuiven en te wachten. We besloten dan maar om nog iets te drinken vooraleer terug te fietsen naar Ledegem. Terwijl we genoten van ons drankje smolt de rij als sneeuw voor de zon en wou Marie toch nog aanschuiven. Uiteindelijk mocht ze nog als één van de allerlaatsten op de foto met haar helden. Natuurlijk wilden ook Mats en Clara erbij zijn… althans tot het zover was. Op het laatste moment moest papa mee met Clara omdat ze niet alleen durfde te gaan. Gevolg: een foto met niet 3 maar met 4 fans waarvan er ééntje nogal ongelukkig kijkt.

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *