We vliegen er weer in!

img_2082Vandaag vliegen we er weer in voor het nieuwe schooljaar. Nadat ik afgelopen woensdag een telefoontje kreeg van de directeur is de invulling plots anders geworden bij de start van het schooljaar. Gedurende de komende weken mag ik nog eens de ‘oude vertrouwde’ job van directeur invullen in plaats van leerkracht van L6. Eventjes twijfelde ik nog om dit aanbod te aanvaarden maar eigenlijk is het ook wel een hele eer om dit nog eens te mogen doen. Het zullen ongetwijfeld weer drukke weken worden maar we zullen de opdracht met plezier en veel goesting uitvoeren want kunnen meebouwen aan je school geeft me een schitterend gevoel. Dat we daardoor de komende warme dagen op de school moeten doorbrengen hoort daar nu eenmaal bij. Gelukkig was de vakantie héél aangenaam en zijn er dus mooie momenten om op terug te kijken…
En terwijl papa alles klaar maakt voor 01 september zetten de kinderen thuis de tent op!

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *