Negen jaar getrouwd!

Vandaag, 13 juli 2016, zijn we precies negen jaar getrouwd. Net als op die bijzondere dag begon de ochtend met veel grijze wolken en een plukje regen. Gelukkig klaarde de hemel negen jaar geleden helemaal open … en gebeurt dit hopelijk vandaag opnieuw!
IMG_0016Toen bracht Bertrand ons met de riksja naar de kerk. Vandaag trappen we zelf rond Zonnebeke met de route ‘crossen door de bossen’ van de Westhoek KD’s. Onze tweewieler huren we bij Zonnebeke Bikes, een sympathieke fietsenmaker, die speciaal voor ons de zaak opendoet en ons nog tal van info en kaarten meegeeft.
Maar vooraleer we ons aan het grote werk wagen, vullen we ons buikje in de lekkere brasserie naast het Paschendaele museum: de Koklikoo. Zeker een aanrader!

De tocht zelf brengt ons via het Polygonebos naar de Gasthuisbossen en de Palingbeek. Onderweg maken we kennis met Hill 60 en de Vesten rond Ieper. Via de kleinere landbouwwegen bereiken we na iets meer dan 20 km fietsen terug onze startplaats. Nog even op adem komen met een koffietje en een frisdrankje vooraleer we opnieuw de kroost ophalen en deze sportieve tête à tête afsluiten.

IMG_0017

 

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *