Ghost Rockers!

Als verrassing voor Marie haar verjaardag en Mats zijn eerste communie hadden we reeds enkele maanden tickets voor de show van de Ghost Rockers.
Zaterdag was het dan zover. Vol spanning trokken we richting Gent om er de tv-figuren in het echt te zien. Het werd een mooie show vol spanning en muziek.
De kinderen genoten met volle teugen en eerlijk… wij ook wel! Mila kan echt wel goed (en juist) zingen, Jimmy werkt op de lachspieren met zijn toneelprestaties en Charlie is een echte spring-in-t-veld. Kortom: ieder personage zorgde er mee voor dat dit zeker de moeite waard was om te zien.

Na het optreden trokken we met de tram richting Korenmarkt en gingen we nog een hapje eten. Een mooie afsluiter van een plezante namiddag met Mats en Marie.
O ja, in Gent vonden we in onze terugtocht naar de auto ook nog zo’n popje die verwijst naar de actie van moving people. Het blijkt om Tourad te gaan. Marie merkte Tourad op en zoals het hoort, plaatsten we hem op een ander plekje terug in Gent.

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.