Een vierkante meter moestuin.

moestuinMatsHet is ervan gekomen: onze Mats heeft zijn vierkante meter moestuin om zelf aan de slag te gaan. Nu hij ook op school deel uitmaakt van de plantmaatjes is hij graag bezig met het planten en tuinieren. Met deze zomerse lentedagen begonnen de groene vingers opnieuw te kriebelen en zijn we dus maar in actie geschoten. Een uitstapje naar Aveve leverde ons een bouwpakket op van een vierkante meter, enkele tomatenplantjes, slaplantjes, radijzen en een aardbeiplant. Het plezier kon beginnen! Met veel geduld en nauwkeurigheid werd de aarde in de bak gegoten en werden nadien de plantjes een goed plekje toegewezen. Nadien alles rijkelijk voorzien van water en … wachten maar!
Al is dat wat moeilijk want Clara maakte zich ‘s avonds reeds druk dat er nog altijd niets uitgekomen was. Tja, geduld is een schone deugd.

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *