Raid des Hautes Fagnes

IMG_0820De jaarlijkse afspraak met de mooiste marathon van België! Ook dit jaar was er een ruime Fuerza delegatie maar de ambities van enkele jaren geleden hebben bij iedereen plaats gemaakt voor plezier en vertier. De voorafgaande barbecue op zaterdagavond is al even leuk als de marathon zelf. Een lekkere ricard erbij, een goed stukje vlees en nadien nog een pintje om alles te doen zakken. Neen, de pasta van vroeger en de sportdrank waren er niet!
De marathon zelf blijft wel nog zijn tradities behouden: loodzwaar en nog steeds het venijn in de staart van de etappe. We reden op een gezapig tempo met drie vier Fuerzanen tot Hannes uiteindelijk zijn eigen tempo verkoos. Na de laatste bevoorrading in Reinhardstein trok ieder zijn plan en reden we individueel de laatste 22 km van de tocht. Uiteindelijk kon ik toch nog Stijn inhalen die op de laatste klim de man met de hamer was tegengekomen. Na zo’n 5 uur en 20 minuten onderweg (maar zo’n 4 uur 25 minuten effectief fietsen) kwam ik terug aan in de Expohallen. Moe maar voldaan en net op tijd voor er een hevige regenvlaag losbarstte!

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.