Schoolfeest

Gisteren was er het jaarlijkse schoolfeest. Met een optreden in de eigen turnzaal door alle kinderen werden de mensen meegenomen naar ‘het land van Lommeleie’. Twee bomvolle zalen en meer dan 900 mensen genoten van een prachtige voorstelling waarin de kinderen echt hun best deden. Zoals steeds stond ikzelf in voor de techniek (samen met Jozef en Jorn) en kon ik dus beide voorstellingen van op de eerste rij meemaken. Er valt ook een stukje last van je schouders wanneer de laatste voorstelling voorbij is. Een zucht van opluchting voor het goede verloop en de mooie prestaties van de kinderen. Nadien is het dubbel en dik nagenieten en terugblikken. De onderstaande foto-impressie heeft een mooi beeld van het voorbije feest: kleurrijk, vrolijk en super!

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *