Een preview van Gent-Wevelgem.

DeinzeDeze namiddag fietste ik langs de Leie tot in Deinze, de startplaats van Gent-Wevelgem binnen een dikke twee weken. Er heerste een gezellige drukte op de markt en ik nam ook even een pauze aan het water rechtover de Brielpoort. Hier zal het op 29 maart weer een drukte van jewelste zijn. Vandaag kreeg een circus nog de kans om de mensen te animeren. Op 29 maart zijn het de renners die het volk naar Deinze lokken. Na een conituurtaartje en een blikje ice-tea vatte ik de tocht aan richting Vanackerestraat. Neen, niet via het officiële parcours, daar zijn de benen niet goed genoeg voor maar wel langs de Leieboorden.
Uiteindelijk finishte ik na iets meer dan 75 km en was het gevoel vandaag wel al een heel stuk beter.

 

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *