Wevelgem – Brugge met de mountainbike.

Vandaag trok ik met de mountainbike richting Brugge. Ik had de te volgen knooppunten in de gps ingeladen en er dit keer voor gezorgd dat er ook onverharde stukken bij zaten. Dit zorgt dan voor wat meer animo als je de lange tocht richting Brugge moet rijden per mountainbike. Na zo’n 28 km, juist bij het binnenrijden van Hooglede, ging ik echter onzacht tegen de vlakte in een offroad stuk. Gelukkig rakelings naaste een plas maar toch voldoende hard om ‘geblutst’ en ‘bemodderd’ de tocht te moeten verder zetten. Met de handrem wat op trok ik verder richting Gits en Torhout. Voor het eerst had ik enkele nieuwe knooppunten uitgekozen en dit maakte de tocht echt wel aantrekkelijker. Zo is er een mooi onverhard deel rond Veldegem. Op het einde mocht ik ook nog eens de nieuwe fietsersbrug ter hoogte van St-Michiels over en kwam ik uiteindelijk na zo’n 72 km aan in Assebroek. Moe maar voldaan!

IMG_0051IMG_0052

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *