Sfeeravond

Een sfeeravond op school aan de vooravond van een verlengd weekend. Velen zouden de wenkbrauwen fronsen maar het bleek een meer dan geslaagde gebeurtenis waarbij we de handen uit de mouwen mochten steken om onszelf heerlijk te verwennen met spijs en drank. De werkgroep ‘feestelijkheden’ had alle ingrediënten bijeen gezocht om een drietal hapjes, een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert samen te stellen. We staken de handen uit de mouwen, leerden heel wat bij, dronken een lekker glaasje bubbels en lieten de zelfgemaakte hapjes smaken. De muziek uit de eighties zorgde hier en daar voor een danspasje. Het was overduidelijk dat deze formule zijn naam letterlijk alle eer aan deed. Samen eten klaarmaken, samen genieten van het resultaat en ja, zelfs samen opruimen en afwassen zorgen toch voor een vorm van teambuilding. De sfeeravond liep zelfs uit in een sfeernacht die pas uitdoofde toen de kerkklokken tweemaal tikten. Goedemorgen! De (volgende) feestdag (O.L.H. Hemelvaart) was al begonnen. Het werd dan ook een korte nacht… .

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *