Boudewijnpark

Boudewijnpark_2013Een namiddagje Brugge met de kids vandaag. Clara kon terecht bij opa en oma terwijl de oudsten samen met papa en mama het Boudewijnpark bezochten. De paasvakantie is traditioneel voordelig interessant om als leerkracht een bezoekje te brengen aan één van de pretparken. Je komt er gratis in en in veel gevallen betalen je medebezoekers ook maar de helft van de prijs. Dank u wel lerarenkaart! Helaas (en tot vervelens toe) zorgde het gure weer er voor dat we niet lang rondliepen in het buitenpark maar voor het eerst het Bobo indoorpretpark bezochten. Ook hier amuseerde Mats en Marie zich naar hartelust. Eventjes zorgde de aanwezigheid van Bobo ervoor dat Mats zich ongemakkelijk voelde en niet meer durfde spelen. Nog steeds heeft onze stoere man schrik van al wat verkleed rondloopt. Eventjes wuiven van ver overwon toch een stuk van zijn angst.
Na het spelen gingen we nog naar de vernieuwde dolfijnenshow kijken. Op de tonen van het gekende lied ‘het wordt een dol-fijne dag’ zat de ambiance er meteen in. Deze show blijft de kinderen boeien en was de perfecte afsluiter van een kort namiddagje pretparkplezier.

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *