Hij komt, hij komt!

Vandaag zijn we de Sint en zijn Pieten gaan verwelkomen aan de Leieboorden. We waren niet alleen! De kade stond reeds afgeladen vol. Het mooie weer had er blijkbaar voor gezorgd dat elke papa, mama en kids de weg hadden gevonden naar de Leie. Na wat ongeduldig wachten kwam de boot uiteindelijk rond half drie aangevaren vanuit Kortrijk. Zo’n tiental Pieten zwaaiden uitbundig naar de kinderen en het eerste snoepgoed werd in hun enthousiasme zomaar aan de vissen gevoederd. Gelukkig konden ze nadien genoeg uitdelen aan alle kleine sloebers. Wel waren de Pieten verrassend braaf dit jaar. Geen enkele Piet kwam naar boven geklauterd om de vele kinderen op de brug ook eens van wat lekkernijen te voorzien. Jammer! Maar kom, we zagen dat de Sint veilig aankwam en konden dus met een gerust gemoed weer huiswaarts trekken. Nog ongeveer 16 keer slapen en dan is het weer feestdag!

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *