Wissant

Vandaag was het eindelijk nog eens zomer! Maar zoals het hoort in België had onze weerman reeds aangekondigd dat dit maar een dagje zou duren. We besloten dan ook om het onderste uit de kan te halen en nog eens zeewaarts te trekken. Ditmaal richting ‘Les des caps”.
Na anderhalf uurtje rijden kwamen we aan in Wissant waar het duidelijk ook erg druk was. Bovendien was het hoogtij zodat het grote strand herleid was tot een dun strookje waarop alle badgasten een plekje zochten. Gelukkig vonden we nog vlug een goed plekje en kon de pret beginnen. Kastelen bouwen, pootjebaden, emmers vullen, papa in het zand stoppen, picknicken op het strand, … het hoorde er allemaal bij! De kids amuseerden zich kostelijk en genoten tot na 18 uur van de heerlijke zomer: zon, zee en strand!
Na een kledijwissel en een kleine zandverwijderbeurt trokken we nog naar Cap Blanc Nez om er ‘s avonds nog onze broodjes op te eten (en voor de kids hun fles melk uit te drinken). Dan zou je denken dat ze doodmoe in de autostoel zouden ploffen en thuis lekker verder slapen, maar niks was minder waar. Het douchke die het overtollige zand moest verwijderen maakte hen weer fris man zodat de nachtrust pas laat begon … de klok wees 23.00 uur. Dat is pas genieten van een zomerse dag!

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *