Marie haar eerste schooldag

Maandag 10 januari 2011 is niet zomaar de eerste dag na de Kerstvakantie. Neen, onze Marie mag voor de eerste keer ‘echt’ naar school. Gepakt met de Nijntjesrugzak en gekleed met de fluojas begint ze aan haar schoolloopbaan. Ook al ging Marie al vele keren de grote school binnen toch is ze wat onwennig wanneer ze de vele onbekende gezichten ziet rondom haar. Gelukkig zijn er ook andere vriendjes uit Petoeter die samen met Marie de grote dag meemaken. Zo is het ook voor Stientje en Klara een belangrijke dag!
Bij het belsignaal trekt Marie moedig naar de rij om samen met juf Joke naar binnen te gaan. De les kan beginnen!

‘s Middags  wist Marie te vertellen dat het heel leuk was, dat ze mocht turnen en dat ze wel terug wou naar de klas. Van een prima start gesproken! Succes dochtertje en maak er een leuke kleutertijd van!

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *