C8 staat stil.

Toen we zondagmorgen richting Brugge wilden vertrekken om de Sint te bezoeken, geraakten we niet verder dan de Reutelstraat. Plots viel alles uit van de wagen. Geen servostuur meer, geen motor, geen lichten, niks! Met moeite en veel gesleur aan het stuur kon ik nog net de wagen langs de kant laten uitbollen en tot stilstand brengen ter hoogte van de Rootbeekstraat. Na een telefoontje naar oma Tine konden we met oma’s wagen toch nog de Sint gaan ontmoeten. De auto zelf werd wat later weggehaald door de garage. De distributieriem had het immers begeven waardoor een deftige ‘ingreep’ nodig was. Niet enkel de riem moet vervangen worden maar ook de 4 injectiepompen! Een duur eindejaarsgrapje die gelukkig nog veilig is afgelopen. Ik vraag me af wat er zou gebeurd zijn indien de auto het had begeven op de autosnelweg. Dus, ondanks alles nog een veilige (maar dure) afloop.

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *