Monthly Archive: april 2022

Paaseieren rapen in de Ardennen

Met het verlengde Paasweekend trokken we naar de Ardennen. Vorig jaar huurden we een vakantiehuisje maar bleek dat dit een dubbele boeking was. De eigenaar zocht een oplossing en als compensatie mochten we nog eens gratis naar het huisje dat we eigenlijk eerst hadden geboekt. En kijk: hier waren we dan! Gelegen in Petite Mormont, zo’n 10 km van Houffalize. Een streek die ik intussen op mijn duimpje ken maar me nog steeds verrast en altijd maar weer rust en vakantiegevoel doet opborrelen.
Het schitterende weer zorgde er tijdens dit weekend voor dat we op zaterdag een mooie tocht konden wandelen langs de oevers van de Ourthe rond le Hérou vertrekkend vanaf de parking. Het was redelijk wat klauteren en dalen maar het zorgde ook voor prachtige uitzichten.
Ook de mountainbike was van de partij. Marie ging opnieuw even mee op uitstap en op zondagmorgen deed ik nog een klein tochtje richting Houffalize.
In de namiddag wandelden we nog in Houffalize en genoten we nog wat van de zon in de prachtige tuin.

Ketnet Musical

De laatste musical van Ketnet is een feit. Het was dan ook bijna onweerstaanbaar om deze niet te bekijken. Met zijn allen trokken we naar Oostende om nog eens te genieten van muziek en toneel. Persoonlijk vond ik de musical Kadanza beter maar de kinderen vonden deze de ‘beste van allemaal’. Nou ja, wat doet de mening van de papa er eigenlijk toe. Ze genoten! Euh… correctie: WE genoten!