“Papa, Mats kan stappen!”

Voetballer MatsMet deze magische woorden belde Marie me op tijdens de bosklas. Nu Mats weeral een tweetal weken ouder is, lukt het stappen reeds wonderwel. Als een echte Charlie Chaplin wandelt hij vrolijk van keuken naar zithoek, van eettafel naar salontafel, van de speelgoedbak naar de traphal. De trap is Mats favoriete uitdaging. Als hij ook maar één kansje krijgt om de trap op te klimmen dan is hij weg. De kleine deugniet kan al helemaal alleen tot boven klimmen! Een echte waaghals is het! Zo kruipt Mats ook graag op de stoeltjes en durft hij zelfs op de tafel te kruipen. Geen enkele hoogte is een gevaar voor Mats. Een oogje in het zeil houden is dan ook meer dan nodig met onze kleine vriend.
Nu Mats kan stappen, houdt hij ook van voetballen. Shotten tegen de bal en nadien er achter lopen en je er op gooien. Plezant toch? Leve ons mousse-voetbal!
Mats is bovendien ook een echte lachbek. Steeds vrolijk en blij en bereid om kusjes te geven. Wat een charmeur zeg! Benieuwd of hij nog zo graag zoentjes zal geven als hij wat ouder zal zijn.

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *