Voetbal kan toch nog mooi zijn…

Dinsdag plofte ik me even in de zetel om de tweede helft mee te pikken van de interland België-Oostenrijk. Het was lang geleden dat ik nog eens een voetbalmatch bekeek op het scherm en ook nu was het eerder een manier om ‘stilletjes in slaap te vallen’  dan echt passioneel te kijken. Maar, maar, maar! Na nog geen twee minuten knalden de Belgen reeds de 2-2 gelijkmaker tegen de touwen en kon de spanning beginnen. Vijfenveertig minuten lang zorgden de Duivels voor echt voetbalplezier en vond ik het  zelfs al een klein beetje jammer dat ik de eerste helft niet gezien had. Uiteindelijk eindigde deze  match als een echte thriller met nog 3 goals in 5 minuten tijd. Een waar spektakel maar een tegenvallend eindresultaat: 4-4. Eén ding staat vast: dit was schitterende reclame voor ons nationaal elftal. Ik kijk nu al uit naar de volgende interland. Al zal dit nog even duren. 25 maart 2011 is immers nog niet voor gauw. Dank Duivels voor een schitterende avond voetbalsensatie!

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *