Worldcup Houffalize

Houffalize  Dit (verlengde) weekend was weer een feest! Het mountainbikecircus was terug van de partij in Houffalize en wij waren er natuurlijk bij. Vrijdag vertrokken we richting Ardennen en werd al een kleine verkenning gedaan. We sprongen zelf ook nog even op de fiets om na een mini-tochtje en een stevige regenbui terug af te zakken naar ons luxeverblijf. Op zaterdag trokken we dan toch op pad voor een langere tocht rond Houffalize. Het circuit van de wereldbeker was niet meer toegankelijk zonder stuurnummer zodat we deze uitdaging maar aan ons voorbij lieten gaan. In de namiddag genoten we van de wedstrijden en slenterden we ook even door het bikerspark. Zondag was het dan hoogdag! Crosscountry worldcup én tevens laatste internationale mountainbikewedstrijd van Filip Meirhaeghe. Na een spannende race trok Julien Absalon aan het langste eind en eindigde mijn favoriet Ralph Naef op stek 3. En Filip? Die vierde 5 ronden lang feest en dronk daarna een lekkere chouffe!

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *