Museumbezoek

Op deze feestdag, 15 augustus trokken we met de trein naar Brussel om er een bezoekje te brengen aan het museum voor Natuurwetenschappen. Gelegen nabij de Europese wijk bracht de trein ons bijna tot aan de ingang van het museum. Nog even zoeken en dan hupsakee met onze neus tussen de dino’s! Dit museum is echt een schat aan informatie die zowel voor jong als oud leuk is om in rond te snuisteren. De immense skeletten zijn natuurlijk de blikvanger maar ook de andere zalen zijn de moeite waard. Zo sta je naast de eerste mensen of een echte gorilla.
Na het bezoekje zochten we nog even Manneken Pis op en de Grote Markt. Tja, in Brussel moet je toch altijd eens de bekendste inwoner ‘spotten’ hé.

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *