Verjaardagsfeestje Mats

IMG_1087Met wat uitstel konden de vrienden van Mats toch nog langskomen voor het traditionele verjaardgasfeestje. En ja, de weergoden waren ons weeral eens goedgezind want het zachte herfstweer zorgde er voor dat we opnieuw richting Bergelen konden trekken. We gingen er op zoek naar de groene lintjes in de struiken en het bos om zo de oplossing te vinden van onze Cluedo. Uiteindelijk eindigden we op het nieuwe speelplein waar ze allen naar hartelust speelden: langs de katrol naar beneden, op de boomstammen klimmen, kastelen bouwen in het zand: het kon allemaal! Ze amuseerden zich te pletter en enkel de roep van de wafels bracht hen terug naar de Wilgenstraat. Als afsluiter van een geslaagd feest werd er nog geschommeld, gevoetbald en trampoline gesprongen in de tuin.

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *