Een oud vissersdorpje en een strandje.

27 juli banner’s Morgens nog snel even boodschappen doen om de volgende dagen door te komen. Na het eten van een broodje in ons vakantiehuis trokken we richting Kerlouan. Aan de kustlijn vind je er tussen de rotskliffen de restanten van het dorpje Menehan.  Tot 1950 leefden er hier vissers in deze huisjes. Nu kan je de mooie gerestaureerde site bezoeken en wordt er uitleg gegeven over hoe de mensen er vroeger woonden en werkten. Zeker een aanrader want het domein ligt bovendien vlak aan de zee waar je op de verschillende rotsen kan klauteren en genieten van een schitterend panorama.
Iets verderop liggen de meer toeristische strandjes van Brignogan. We sloten de dag af met een bezoekje aan één van deze strandjes. En ja hoor, we konden al even met de voeten in het water stappen, het zand voelen krullen tussen de tenen en genieten van de zon!

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *