En toen kwamen Sint en Piet op bezoek…

Vanavond kregen we bezoek van Sint en Piet! Amai, was dat even schrikken! Terwijl papa naar de deur liep om de Sint te verwelkomen hadden de Pieten de weg gevonden langs de achterdeur en stormden ze het huis binnen. Wat was Clara geschrokken! In een mum van tijd regende het picknicken en snoep doorheen het huis. Toen de ‘storm’ wat gaan liggen was kon Sinterklaas eindelijk vertellen aan Clara, Mats en Marie was er misschien in hun schoentje zou zitten als ze flink hun best blijven doen. Toch wou hij ook Mats een beetje aansporen om vlugger in z’n kleren te springen, zag hij graag Marie proeven van alle dingen aan de keukentafel en hoopt hij dat Clara niet langer de zetel ziet als een trampoline. Je merkt het: iedereen had wel een werkpuntje maar beloofde zijn best te doen!
Samen met de Pieten en Sinterklaas gingen we nog op de foto vooraleer onze vrienden weer verder moesten. In huis was er eentje plots héél blij toen de rust was teruggekeerd: Clara! En maar vertellen dat het niet zo flink was van de Pieten om alle picknicken op de grond te gooien. En gelijk had ze!

26 november 2014 (2)

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *