Verjaardag Marie – deel 2

Tijd voor de vriendjes van de klas! Deze namiddag stond er een heus prinsessenfeest gepland! Marie had zes andere prinsessen uitgenodigd om samen haar verjaardag te vieren. Papa en mama hadden een prinsessenzoektocht gemaakt waarbij de meiden op zoek moesten naar vijf gekende prinsessen: Doornroosje, Assepoester, Sneeuwwitje, … allen passeerden ze de revue. Bij het vinden van elke prinses hoorde ook telkens een opdracht waarmee ze een sleutel konden verdienen om de juwelenkist open te krijgen. Zo leerden de meiden stappen als een prinses, een prins kussen, een nette buiging maken en schoentjes zoeken. Zoals echte sprookjesverhalen kwam er gelukkig een mooi eind aan de zoektocht en werd de juwelenkist geopend. Er werden nog kroontjes gemaakt, pannenkoeken gegeten en geschminkt. Iedereen kon als een echte prinses en zonder honger huiswaarts keren na een gezellige namiddag!

prinsessenfeest

 

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *