De Sint kwam op bezoek.

Vandaag was het de grote dag: Sint en Piet kwamen op bezoek. In de voormiddag hadden we alles in gereedheid gebracht om het bezoek feestelijk te laten verlopen. Slingers werden opgehangen, de stoel klaargezet en de laatste tekeningen afgewerkt. Ook de Sintliederen weerklonken door het huis om de sfeer er in te brengen. Het duurde dan ook een eeuwigheid vooraleer de bel ging en Sint en twee Zwarte Pieten hun opwachting maakten. In het begin waren Mats en Marie heel stil maar gelukkig had Clara helemaal geen angst. Ze ging gewillig op de schoot van de Heilige man zitten en daardoor ebde ook de angst van grote broer en zus weg. De Sint had voor hen al een geschenkje bij: een knikkerbaan voor Mats en een mooie Barbie met fiets voor Marie. Clara kreeg een kleurrijke telefoon overhandigd. Mats bekeek alles van op een veilige afstand en kwam pas helemaal tot leven toen de Sint en zijn Pieten afscheid namen. Daag, dankjewel en tot volgend jaar!

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *