Mountainbiketocht rond Houffalize (deel 1).

Vandaag voor het eerst sinds lang weer de mountainbike opgesprongen. ‘k Moet zeggen: het deed deugd! We reden vanuit ons huisje richting Achouffe om nadien enkele stukken van de Houffamarathon en de open race te verkennen. Natuurlijk bekeken we ook even het nieuwe wereldbekerparcours op de flanken van de Sertomont. Er op rijden was niet mogelijk aangezien dit enkel voorbehouden was voor de deelnemers aan de wereldbeker. Misschien maar best want er zaten enkele heel steile afdalingen in! Neen, de angsthaas is de laatste jaren wat in mij naar boven gekomen waardoor ik sommige stukken zeker niet af zou rijden. Dan is het maar best om van langs de zijlijn toe te kijken en een eigen traject te fietsen op de flanken van Houffalize.

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *