Kerstvakantie

Ja, het is kerstvakantie! De eerste trimester van dit schooljaar zit er weeral op. Amai,dat vloog voorbij! Vandaag de schooldag afgesloten met een leuke film van de Smurfen. Nadien nog vlug even enkele kerstgeschenken gekocht en meegeweest op doktersbezoek om nog eens een glimp op te vangen van onze ‘baby in de buik’. Alles verloopt prima en de kleine dreumes is nu reeds aangedikt tot zo’n 2 kilo. Tja, dat was mijn geboortegewicht. Nog eventjes blijven zitten hé, kleine spruit, want begin volgende week trekken we nog even naar de Ardennen en dit jaar willen we de feestdagen wel even beleven zonder zieke kindjes of ziekenhuisbezoeken. Dit zou dan een mooi eind worden van het jaar 2011. En, zoals wel eens gezegd: een goed einde zorgt meestal ook voor een goed begin! Op naar 2012. Op naar 366 kleurrijke dagen!

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *