Monthly Archive: februari 2020

Zesde Metaal met Mats

Nadat we gisteren de avondversie konden meepikken van het Zesde Metaal in een uitverkochte Kreun – wat trouwens een meer dan schitterend optreden was – was het deze namiddag aan Mats en mezelf voor de kinderversie. Een concertje voor een jong publiek waarbij de papa’s en mama’s als begeleider mochten meegenieten. Het werd een leuk, luchtig uurtje muziek waarbij er gezwaaid werd met de schoenen, meegezongen en gezwaaid. ‘t Is zeker nog nie ‘ol na de wuppe’ want zelfs de kleinste supporters brulden vrolijk mee. Het is wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar en zelfs na twee dagen op een rij blijft deze band me meer en meer boeien. Chapeau!

Bear's Den

Gisteren mochten we op de eerste rij genieten van het optreden van Bear’s Den in Vorst Nationaal. Na een slome opwarmer van de Australische Gordi mochten de mannen uit Groot-Brittannië hun opwachting maken. Het concert werd afgetrapt met ‘Dew on the vine’ waarna er al snel de meer rustigere toer werd opgegaan. De nummers uit de laatste EP (The Star of Bethnal Green, Only Son of the Falling Snow), Crow en een akoestische versie van Isaac zorgden voor kampvuurmomentjes.
Naar het einde van de set mochten de stekkers weer in de gitaar en zorgden de fantatstische trompetten voor schone versies van Laurel Wreath en Auld Wives. Andrew en zijn vrienden hadden er duidelijk zin in en ook wij, het publek, genoten met volle teugen. Op de intiemere momenten kon je een speld horen vallen in de zaal terwijl de uitsmijters ‘Above the clouds of Pompeii’ en ‘Agape’ het publiek in vuur en vlam zetten. Merci, Bear’s Den voor de leuke muzikale avond!

Uitreiking Mia's

Het begint een traditie te worden om de uitreiking van de Mia’s bij te wonen in Paleis 12. Ook dit jaar waren Viktor en ikzelf paraat in Brussel. Het werd een mooie show met toffe versies van Laura Tesoro, Niels en Tourist Le MC, Clouseau en Lost Frequencies. Jammer dat de grote winnares Angèle niet aanwezig was. Zo misten we toch de live versie van de ‘hit van het jaar’.

Clara is 8 jaar!

Vandaag is de jongste inwoner van Wilg 30 jarig. Hiep hiep hiep hoera!
Precies 8 jaar geleden vielen er dikke sneeuwvlokken en repten we ons richting ziekenhuis in Menen. Al na enkele minuten nadat de auto geparkeerd was kwam Clara ter wereld. Nu acht jaar later is ze een vrolijke, gelukkige meid die graag plezier maakt, heel mooi kan spelen met haar speelgoed en ook een eigen willetje heeft. Met Clara valt niet te sollen. Klein maar dapper past perfect bij onze dochter. Proficiat schat!